Vecka 50

Denna vecka gick vi på informationsmöte på Pure med skolfest.Där fick vi biljetterna till vår skiva, massa användbar information och regler som är bra att vara medvetna om. De skickade med ett häfte som är en sammanfattning av mötet som vi kan kopiera upp och dela ut till klassen. Så även de kan ta del av allvaret och ansvaret att ha en skiva. Annars har det inte hänt så mycket, vi väntar fortfarande på pengar från de flesta.
Ett problem som återkommer hela tiden är att klassen inte kan hålla koll på vad de betalat, hur mycket eller om de betalat. Vi förstår att det är svårt att komma ihåg alla inbetalningar så vi har tänkt göra ett kvitto sen där alla får se vad de betalat. Så det inte ser ut som att vi bara tar och tar pengar hela tiden.
Något vi har glömt skriva är att vi har gjort en facebook grupp där vi har bjudit in alla så det blir lättare att få ut information. Där brukar vi posta information, möten och inbetalningar. Det har varit väldigt bra. Men vi har även fått behöva samlat ihop telefonnummer för att ännu lättare kunna nå människor om det är bråttom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0