Vecka 4 & 5

Vecka 4
Denna vecka hände inte så mycket nytt i projektet, vi fortsatte att samla in pengar av de sista personerna. Alla pengar skulle vara inne innan vi började med biljett försäljningen så att vi har koll på alla pengar. Vi bestämde även tid för en informations möte nästa vecka för att alla ska förstå vad som kommer hända nu med biljettförsäljning osv.

Vecka 5
Den 31 Januari höll vi ett möte. Vi medelalade om detta möte på facebook i god tid, trots detta va det få personer som närvarade. Därför skrev vi om allt som bestämdes och togs upp på mötet i facebook gruppen så att alla vet vad som gäller.
Medelandet löd följande:
 
Hej alla!
Här kommer info om vad som bestämdes på mötet idag för er som inte va där eller vill ha bättre koll.

-Häften delades ut om skivan, de är bra om alla läser det!

... - 7 biljetter måste säljas per person. Summar för de är 840 kr, om ni inte kan sälja 7 st måste man själv betala den övriga summan.
Det är bäst om du ger 840 kr allra först och sedan delar ut biljetterna till de som ska köpa. Om du inte vill lägga ut 840 kr kan du först samla ihop alla pengar av de som ska köpa biljett och lämna dom till oss och sedan få biljetterna. Inga biljetter kommer att delas ut om du inte gett pengar för dom. Detta är för att vi inte ska behöva jaga er efter pengar.

- Vi kommer ha bordplacering i passonerna.

- Eftersom varje person får tillbaka depostionen på 120 kr så lämnar man in alla pengar som man får för biljetterna, även om du säljer över 7 st.

- Microfon finns om det är någon som vill hålla tal.

- En person från varje passion ska vara ansvarig för att bestämma "klassens....".
Dessa personer är:
Dans- fanny och matilda
Musikprod - ingen bestämt, görs på nästa lektion!
Teater- Erik
Skriv- ingen bestämd men vill
Allis Dahlin ställa upp?

- Pengar för Middagsbiljetterna och Eftersläppsbiljetterna ska vara inne i slutet av Februari! När du betalar måste du även skriva namnen på de som kommer närvara på middagen.


Så denna veckorna fram över kommer vi samla in pengar för eftersläppsbiljetterna och förmiddagsbiljetterna. Vi kommer även fixa narvarolistorna för skivan. Alla pengar måste vara inne senast den 28 februari.


RSS 2.0