Vecka 48

Denna vecka hände det inte så mycket förutom namninsamling till bartenderkursen, som vi fick i samband av bokning av både flak och skiva hos skolfest, kontakt med Marika (kontakt person från skolfest) och ytterligare annons för pengar för flaket!
Skolfest har bett oss vara nogranna med att berätta exakt hur många som ska komma till bartenderutbildningen för att de ska veta hur många lärare IBS ska ha med. Så vi har behövt vara väldigt stränga med att endast de som VERKLIGEN vet mig sig om att de kunde följa med skrev upp sig. Annars hade vi fått skit av dem.
Sen att klasserna ska lämna in mer pengar verkar dem inte ta på så stort allvar. Vi får jaga dem, mail, facebook, mobil för att få pengar av dem och det är jobbigt. Vet inte om det är för att de inte respekterar oss eller om det bara är för att de inte har diciplin. Hur vi ska ändra på det jobbar vi fortfarande på! Vi har rekommenderat alla att lämna in alla flak pengar innan jullovet för att underlätta till nästa termin när det är massa biljett pengar som ska in. Men om folket lyssnar på det, återstår att se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0